Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@21:40:14 GMT

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» تولید و عرضه شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۰۰۶۹

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» تولید و عرضه شد

نرم‌افزار «آموزگار فقاهت» شامل تصویر ۱۰۰ دفتر از تقریرات دروس مرحوم آیت‌الله محقق‌داماد به قلم شاگردان ایشان و دست‌نوشته‌هایی از آن مرحوم، تولید و عرضه شد.

 خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، نرم‌افزار آموزگار فقاهت تولید و عرضه شد. مرحوم آیت‌الله سیدمحمد موسوی، معروف به محقق داماد، متولد ۱۳۸۸ قمری، از محققان برجسته و مدرسان زبده فقه و اصول، بعد از رحلت آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری متولد ۱۳۵۵ قمری، در تحکیم و تثبیت این حوزه نوپا، نقش برجسته‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به رغم سالیان متمادی تدریس و پرورش و هدایت علمی ده‌ها شاگرد فاضل که شماری از آنها در شمار مراجع عظام تقلیدند، متأسفانه از آیت‌الله محقق داماد(رحمه‌الله) اثری مکتوب و مستقل در دو ساحت تخصصشان(فقه و اصول) به یادگار نمانده است.

 

خوشبختانه، بسیاری از شاگردان آیت‌الله محقق داماد، تقریراتی از دروس ایشان نگاشته‌اند. آنچه از تقریرات دستنویس شاگردان ایشان در فقه واصول به دست آمد، تصویربرداری شد که با تمییز و تفکیک هر مقرِّر و هر تقریر به شکل کنونی عرضه می‌شود. اثر حاضر مشتمل بر تصاویر حدود یکصد دفتر است. مجموعه حاضر گذشته از این گونه تقریرات، حاوی ۱۸ دست‌نوشته از مباحث فقهی به قلم آیت‌الله محقق داماد و مشتمل بر دو حاشیه ایشان بر مناسک حجّ شیخ انصاری(رحمه الله) و عروه است.

 

بر همین اساس نرم‌افزار آموزگار فقاهت به همت شرکت نسیم شاخص اطلاعات نور تولید و عرضه شد. این نرم‌افزار که با همکاری مؤسسه کتاب‌شناسی شیعه، تهیه و تولید شده است؛ تصویر ۱۰۰ دفتر از تقریرات دروس مرحوم آیت الله محقق داماد به قلم شاگردان ایشان و دست‌نوشته‌هایی به قلم ایشان را در خود جای داده است.

 

تقریرات آیت‌الله سید‌محمد علم‌الهدی، تقریرات آیت‌الله شیخ علی حیدری کاشانی، تقریرات آیت‌الله سیدمحسن خرازی، تقریرات آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، تقریرات آیت‌الله سید موسی شبیری زنجانی و ... از جمله تقریرات ارائه شده در نرم‌افزار آموزگار فقاهت است که به‌صورت تصویری (PDF) در اختیار کاربر قرار گرفته است.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد انقلاب اسلامی ایام دهه فجر ایام الله دهه فجر دهه فجر جشنواره فیلم فجر اردبیل دهه فجر آیت الله محقق داماد نرم افزار طلاب حوزه علمیه آیت الله محقق داماد تقریرات آیت الله تولید و عرضه شد مرحوم آیت الله شاگردان ایشان دست نوشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد

مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

 میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند، شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

 به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

 وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.  

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_irتماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • اولین تصاویر از مجروح تازه داماد حمله جیش‌الظلم
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک