Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور، در پیامی به همایش نکوداشت آیت‌الله العظمی محقق داماد تصریح کرد: سخن گفتن از مقام شامخ استاد بزرگ فقاهت برای من که دلبسته آن استاد بزرگوار بوده‌ام، یادآور بهترین ایام زندگی من در دوره طلبگی و برایم مایه افتخار است.

وی در ادامه این پیام آورده است: حوزه قم که امروز پایگاه سترگ علم، فقاهت و تحقیقات اسلامی است در تکریم و تکامل خود وامدار آیت‌الله مؤسس و استادان برجسته‌ای چون آیت‌الله بروجردی و محقق داماد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌شک عنوان آموزگار فقاهت، برازنده آن فقیه راحل است که تربیت علمی و روحی شاگردان و تمرکز بر تدریس و موشکافی در آیات قرآن و روایات از ویژگی‌های اخلاقی و علمی بود.

آیت‌الله محقق داماد گرچه مرجع تقلید نبود ولی مرجع تحقیق بود و کرسی تدریسش مجمع فضلای زرشناس حوزه علمیه بود؛ رویکرد عقل‌مدار به علم اصول و ارجاع نظام‌مند به عرف در موضوعات احکام و توجه به جنبه مقدمی اصول از جمله مبانی تأثیرگذاری این استاد فرزانه بود.

روش ویژه وی در تدریس فقه که بیش از حد معمول مباحث را گسترده و همه احتمالات و نظرات و حتی آرای دیگر مذاهب را مطرح و جمع‌بندی و با دقت تمام نظر مختار را بیان می‌نمود به حق مجتهدپرور بود.

گرچه او دست به تألیف نبرد، ولی شاگردانی پرورش داد که ستارگان آسمان مرجعیت و فقاهت شیعه هستند و تقریرات دروس ایشان از آثار ماندگار علمی آن بزرگوار است؛ عمر پربرکت آن استاد متأسفانه کوتاه بود، اما خوشبختانه در خدمات شاگردان برجسته ایشان، که برخی سکاندار مرجعیت امروز هستند و دو فرزند برومندش که وارثان و حافظان شایسته پدر و چهره‌های روشنگر حوزه و دانشگاه هستند، حیات و تداوم یافته است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا گفت: سریلانکا به لحاظ اقتصادی بازار خیلی خوبی برای ما محسوب می‌شود و این کشور علاوه بر حوزه اقتصاد، در بسیاری از تفاهم‌نامه‌ها و نشست‌های سازمان ملل متحد می‌تواند متحد خوبی در حوزه سیاسی برای ایران باشد.

عبدالناصر درخشان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا و افتتاح یک یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در این کشور که توسط مهندسان ایرانی ساخته شده است، تاکید کرد: متاسفانه طی سال‌های قبل درگیر یکسری مسائل سیاسی با برخی کشورهای غربی بودیم اما از بسیاری از همسایگان و کشورهایی که مقداری آنطرف‌تر از همسایگان ما هستند غافل شدیم؛ اینکه رئیس جمهور رئیسی بعد از ۱۶ سال به سریلانکا سفر کرد را به فال نیک می‌گیرم.

وی با اشاره به سیاست دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی و تاکید رئیس جمهور بر در  اولویت قرار داشتم ارتباط با کشورهای همسایه گفت: سیاست اعلامی از سوی رئیس جمهور مبنی بر اینکه با همسایگان‌مان خویشاوند هستیم سیاستی کلیدی و خوب است و سفرهای اخیر رئیس جمهور به دو کشور پاکستان و سریلانکا در این راستا تعریف می‌شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا اظهار کرد: جمهوری اسلامی در حال انجام کارهای بزرگی در حوزه‌های برق، نیروگاه و سد سازی در سریلانکا است و هم آنچه که هم مقامات سریلانکا و هم ما در ایران انتظار داریم این است دو کشور رابطه‌ای پایدار و مستحکم داشته باشد. سریلانکا به لحاظ اقتصادی بازار خیلی خوبی برای ما محسوب می‌شود و این کشور علاوه بر حوزه اقتصاد، در بسیاری از تفاهم‌نامه‌ها و نشست‌های سازمان ملل متحد می‌تواند متحد خوبی در حوزه سیاسی برای ایران باشد.

درخشان با بیان اینکه «امیدوارم سفر رئیس جمهور به سریلانکا فواید بسیاری برای دو کشور داشته باشد»، عنوان کرد: اشتراکات فرهنگی میان مردم دو کشور می‌تواند به عنوان یک عامل استحکام بخش به روابط دو کشور باشد؛ همچنین توانایی ما در حوزه‌های مختلف فنی، عمرانی و دانشگاهی عامل دیگری برای نزدیکی ملت‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • خبر‌هایی از بزرگداشت مرحوم آیت الله ترابی در دامغان
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • وضعیت منـزل سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش را ببینید | تصویـر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش + تصاویر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش