Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: علما و فقهای ما در طول تاریخ رنج و زحمت بسیار زیادی کشیدند تا جایی که خیلی از آن‌ها زیر شکنجه‌های شدید به شهادت می‌رسیدند ولی هیچ گاه از اصول اعتقادی خود دست برنمی داشتند؛ الان هم راهی جز این نداریم و حرف و گفته تقریباً بی اثر است و باید به مردم نشان بدهیم که خداترس هستیم و برای دین ارزش قائل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 13:38 - 12 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۲۵۸۰

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از حوزه، آیت الله رضا استادی در همایش «الگوی فقاهت ویژه نکوداشت مقام علمی مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (ره)» که پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های پژوهشکده علامه طباطبایی (ره) قم برگزار شد، با بیان این که حوزه علمیه قم همیشه از جهات علمی رو به رشد بوده است، اظهار داشت: وضعیت علمی و زندگی و تقوای علمای سابق از جمله آیت الله محقق داماد درس و الگویی برای طلاب و فضلای امروز است.

رئیس شورای سیاستگذاری همایش الگوی فقاهت آیت الله العظمی محقق داماد را یک فقیه ارجمند و شخصیت شناخته شده درد حوزه دانست و افزود: دیانت مردم وامدار فق‌های بزرگی است که معارف را حفظ کردند و طوری زندگی کردند که مردم دین را در آن‌ها لمس کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: ایشان نزدیک به چهل سال در حوزه علمیه زندگی کردند و شیوه زندگی ایشان تأثیر بسزایی در زندگی و حیات مردم به ویژه طلاب داشت از این رو معرفی این گونه اعاظم در همایش‌ها به ما درس زندگی علمی، اخلاقی و تقوایی می‌دهد.

آیت الله استادی با اشاره به لزوم عشق به تحقیق و مطالعه از سوی طلاب گفت: ایشان واقعا عاشق علم و درس و بحث بود و کار‌های علمی خود را هیچگاه تعطیل نمی‌کرد و حتی در روز‌های تعطیلی نیز دروس خود را قطع نمی‌کرد؛ وقتی هم در آستانه وفات قرار داشت، تنها نگرانی اش تعطیلی کار‌های علمی بود.

وی در ادامه تصریح کرد: زندگی و زهد مرحوم آیت الله العظمی محقق داماد، نمود ویژه‌ای داشت و خداترسی و تقوا را مردم در چهره و سخن و عمل ایشان می‌دیدند، از این رو در تمام طبقات حوزه علمیه از پایین‌ترین سطوح طلبگی تا بالاترین آن باید این گونه تقوایی داشته باشند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: علما و فقهای ما در طول تاریخ رنج و زحمت بسیار زیادی کشیدند تا جایی که خیلی از آن‌ها زیر شکنجه‌های شدید به شهادت می‌رسیدند، ولی هیچ گاه از اصول اعتقادی خود دست برنمی داشتند؛ الان هم راهی جز این نداریم و حرف و گفته تقریبا بی اثر است و باید به مردم نشان بدهیم که خداترس هستیم و برای دین ارزش قائل هستیم.

بیشتر بخوانید:

آیت‌الله اعرافی: محقق داماد از تأثیرگذارترین افراد در حوزه فقه و فقاهت بود

وی در بخش دیگری از این همایش با تأکید بر اینکه صحبت نیز اثر خاص خود را دارد، گفت: امام صادق (ع) می‌فرمایند: «مردم را با سکوت به ما دعوت کنید» که منظور توجه عملی به دین و اخلاق است و بزرگانی از جمله محقق داماد با زندگی سخت، در عمل، اخلاق و تقوای خود را نشان دادند و خیلی بند صحبت کردن و سخنرانی نبودند، بنابراین خیلی بد است که کار‌های علمی به ویژه در حوزه به دلیل نبودن منابع مالی تعطیل شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آیت الله محقق داماد آیت الله استادی حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است